Nanocomp Oy Ltd on kansainvälisesti toimiva korkean teknologian yritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus mikro- ja nano-optiikasta. Nykyisellään yritys on keskittynyt optisten muovikomponenttien massavalmistukseen hyödyntäen rullapainoteknologiaa.

HAETAAN TEOLLISUUSLABORANTTIA

Toimenkuvasi painottuu nano- ja mikro-optisten rakenteiden tuotantoon ja tutkimukseen liittyvien kemiallisten prosessien operatiivisiin tehtäviin. Työskentelet pääasiassa tuotannossa tarvittavien prosessikemikaalien jatkojalostuksessa ja painolaattatuotannossa. Lisäksi tulet tukemaan kemian osaamisellasi laadun- ja käytöntarkkailua sekä ympäristöasioiden hallintaa. Tulet osallistumaan myös monipuolisten tutkimusprojektien kemian ammattitaitoa edellyttäviin työtehtäviin. Työssäsi on tärkeää sekä yhteistyötaitojen kehittäminen että itsenäinen työskentely. Työskentely vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kansainvälisesti kasvavassa yrityksessä ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

Lisätietoa tehtävästä antaa teknologiajohtajamme Samuli Siitonen, puh. 040 550 2766. Hakemus palkkatoiveineen tulee toimittaa sähköpostiosoitteeseen careers.nanocomp@nanocomp.fi viimeistään 12.8.2022 mennessä