Nanocomp Ltd on kansainvälisesti toimiva korkean teknologian yritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus mikro- ja nano-optiikasta. Nykyisellään yritys on keskittynyt optisten muovikomponenttien massavalmistukseen hyödyntäen rullapainoteknologiaa.

HAETAAN TUOTANTOASSISTENTTIA

Tuotantoassistentin työtehtäviin kuuluvat sekä tuotantoon, että toimistoon liittyvien asioiden hoitamista.

Tehtäväkuvasi sisältää mm. lähetysdokumenttien valmistelua, logistiikka asioiden hoitamista (tuonti / vienti), tuotantotarvikkeiden kulutuksen seuraamista, inventaarioiden tekemistä ja tuotantotarvikkeiden tilaamista, sekä hallinnollisten tehtävien ja toimiston juoksevien asioiden hoitamista.

Työskentelyotteeltasi olet huolellinen, järjestelmällinen, itsenäinen ja oma-aloitteinen, sekä uskallat kysyä ja ottaa asioista selvää.

Sinulle on jo kertynyt työkokemusta työurasi aikana em. työtehtävistä, suomen kielen lisäksi sinulta sujuu sujuvasti myös englannin kieli.

HAETAAN TUOTANNONTYÖNTEKIJÖITÄ

Haetaan optisten komponenttien massavalmistukseen ammattitaitoisia, ahkeria, tunnollisia ja oma-aloitteisia tuotannontyöntekijöitä koneenkäyttäjiksi ja laadunvalvontaan.

Arvostamme aiempaa työkokemusta teollisesta massatuotannosta, mittalaitteista, sekä työskentelystä puhdastiloissa, työ on joko päivä- tai 2-vuorotyötä arkipäivisin.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä kansainvälisesti kasvavassa yrityksessä ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

Voit kysyä lisätietoja avoimesta työtehtävästä Tomi Mannerheimo +358 400 256 055.

Hakemus tulee toimittaa sähköpostiosoitteeseen tomi.mannerheimo@nanocomp.fi viimeistään 8.7.2022 mennessä.